Το ταξίδι της Eurodiet Med:
κάθε σταθμός και μια νέα κατάκτηση

Το ταξίδι της Eurodiet Med:
κάθε σταθμός και μια νέα κατάκτηση

Από το 2007 έως σήμερα ασχολούμαστε αποκλειστικά με την αντιμετώπιση του υπέρβαρου, της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων. Η μακρόχρονη εξειδίκευσή μας μας καθιστά ειδικούς στη δημιουργία εξατομικευμένων διατροφικών πρωτοκόλλων, ανάλογα με τις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται μέσα από ένα δίκτυο εκπαιδευμένων ιατρών, σε ασθενείς με αυξημένο σωματικό βάρος, παχυσαρκία, σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολικό σύνδρομο και άλλα συνακόλουθα νοσήματα της παχυσαρκίας.

Εξατομικεύουμε και εξελίσσουμε συνεχώς την ιατρική μέθοδο διαχείρισης βάρους Eurodiet, με γνώμονα τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα της βιβλιογραφίας και τις οδηγίες της ADA (American Diavetes Association), σχετικά με τις δίαιτες μειωμένων υδατανθράκων και χαμηλού γλυκαιμικού φορτίου.

Αποτελεί διατροφική παρέμβαση στη νόσο της παχυσαρκίας με υποχρεωτική ιατρική παρακολούθηση και έχει εφαρμοστεί σε κλινικές μελέτες και πολλά διαβητολογικά κέντρα δημόσιων νοσοκομείων σημειώνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα

EurodietMed
Το ιατρικό και διαιτολογικό μας τμήμα αποτελείται από έμπειρους και πιστοποιημένους επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι επιμορφώνονται διαρκώς στα θέματα αντιμετώπισης της παχυσαρκίας. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που παρέχουμε υποστηρικτικά και συμβουλευτικά σε γιατρούς αλλά και ασθενείς.
Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, η ποικιλία σε συστατικά, γεύσεις και υφές, με στόχο να γίνει το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους νόστιμο αλλά και αποτελεσματικό, έκαναν τη μέθοδο Eurodiet να ξεχωρίσει γρήγορα. Εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας με γεύματα, ροφήματα, σνακ και επιδόρπια, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά συστατικά και τεχνικές που στοχεύουν στην απώλεια λίπους και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Έτσι το πρόγραμμα Eurodiet γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό! Σήμερα, η προϊοντική γκάμα της Eurodiet αποτελείται από περισσότερα από 80 διαφορετικά αλμυρά και γλυκά προϊόντα.
Eurodiet Med
Flower bottom
Eurodiet Med
EurodietMed

Η Αποστολή μας

Να υποστηρίζουμε τον άνθρωπο που θέλει να έχει υγεία και ιδανικό βάρος, παρέχοντας τη γνώση της χρήσης του ισχυρότερου φαρμάκου στη φύση: την τροφή!

Το Όραμά μας

Ένας κόσμος με ιδανικό βάρος, υγιής, γεμάτος ζωντάνια και με διαρκές χαμόγελο ικανοποίησης!

Οι Αξίες μας

Αφοσίωση: στην επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος

Σεβασμός: στις ανάγκες των ανθρώπων, που μας εμπιστεύονται

Αξιοπιστία: στο να μεταμορφώνουμε τα επιστημονικά επιτεύγματα σε λύσεις

Πάθος & Ενθουσιασμός: για την υγεία του ανθρώπου – για τον ίδιο τον άνθρωπο ως ολότητα

Ποιότητα: στην παροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών

Αμεσότητα: και εύκολη εφαρμογή της μεθόδου

Επαγγελματισμός στην εξυπηρέτηση: για τον καθένα που έρχεται σε επαφή μαζί μας, ώστε να αισθάνεται υπέροχα σε όλη τη διαδρομή του

Σε όλο τον κόσμο, για όλο τον κόσμο

Η μέθοδος Eurodiet χρησιμοποιείται ήδη με επιτυχία σε πάνω από 20 χώρες, από χιλιάδες ιατρούς και με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας.

Στο κέντρο του κόσμου μας, εσείς!

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας έρχεται μέσα από τους ανθρώπους που καθημερινά μοιράζονται μαζί μας την αλλαγή στη ζωή τους μέσω της μεθόδου Eurodiet που τους προσφέρει: Υγεία, Αυτοπεποίθηση, Αυτοεκτίμηση, Χαμόγελο!