Είστε σημαντικοί για μας

Οι δικές σας ιστορίες επιτυχίας είναι η μεγαλύτερη επιβράβευσή μας. Γιατί εσύ είσαι η ηρωίδα μας! Εσύ είσαι ο ήρωάς μας! Κάθε ιστορία είναι σημαντική για μας και μας δίνει χαρά να μαθαίνουμε πόσο άλλαξε η ζωή σας ακολουθώντας τη μέθοδο Eurodiet. Από εμάς ένα μεγάλο μπράβο και ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ που μοιράζεστε την ιστορία σας μαζί μας.

Testimonial female

«Είμαι πολύ χαρούμενη! Έχω χάσει 19 κιλά σε 4 μήνες! Πολύ σημαντικό για μένα είναι ότι είχα πρόγραμμα και τάξη στη διατροφή μου και πολλή στήριξη από τον εξαιρετικό γιατρό μου. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το ότι δεν πεινούσα και δεν χρειαζόταν να ανησυχώ για το τι θα μαγειρέψω, να ψωνίσω τα υλικά, να τα ζυγίσω, κλπ. Μου το είχαν πει όταν μου σύστησαν τη Eurodiet, αλλά διαπίστωσα και μόνη μου την ευκολία της εφαρμογής και τα σίγουρα αποτελέσματα, καθώς και το γεγονός ότι σε παρακολουθεί γιατρός. Έχω συνειδητοποιήσει ότι η Eurodiet και ο γιατρός μου έδρασαν ως υποστηρικτές και σύμμαχοί μου σε όλη την πορεία, και ότι τελικά εγώ είμαι που πέτυχα, εγώ τα κατάφερα, και τα έχω καταφέρει για πάντα! Ευχαριστώ, Eurodiet!»

Ολυμπία 42 ετών, Απώλεια: 19 κιλά, Διάρκεια: 4 μήνες
Testimonial female

«Κατάφερα να χάσω 18 κιλά σε 5 μήνες, από τα οποία τα 15 ήταν λίπος. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα άλλαζε τόσο πολύ το σώμα μου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά από δύο γέννες, όποια διατροφή κι αν ακολουθούσα μου φαινόταν τόσο δύσκολη και χωρίς κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα. Τα προϊόντα Eurodiet είναι νόστιμα και μου δημιουργούσαν κορεσμό και ευχαρίστηση. Θεωρώ ότι είναι αρκετά μελετημένη μέθοδος διατροφής και πιστεύω ότι όποιος κι αν τη δοκιμάσει, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρο! Η γιατρός μου επίσης ήταν απόλυτα ενημερωμένη και με βοήθησε αρκετά. Με τη μέθοδο της Eurodiet μαθαίνεις να τρέφεσαι σωστά. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα υπάρξω ξανά υπέρβαρη. Με βοήθησε επίσης και στη διατροφή όλης της οικογένειας αφού αποφεύγουμε τη ζάχαρη και χρησιμοποιούμε τρόφιμα ολικής αλέσεως και χωρίς γλουτένη. Θεωρώ ότι το σημαντικότερο είναι να τρεφόμαστε υγιεινά, για να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Το αισθητικό κομμάτι έρχεται τελευταίο!»

Κωνσταντίνα 36 ετών, Απώλεια: 18 κιλά, Διάρκεια: 5 μήνες
Testimonial female

«Έχω καταφέρει να χάσω συνολικά 40 κιλά! Έχουν περάσει 10 μήνες και συνεχίζω ακόμα. Θέλω να χάσω 6 ακόμη. Το γεγονός ότι δεν πεινούσα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ήταν πολύ σημαντικό. Μου άρεσε πολύ που είχα έτοιμα γεύματα και δε χρειαζόταν να μαγειρεύω στο μεγαλύτερο κομμάτι της δίαιτας. Λατρεύω τα γλυκά της Eurodiet, κυρίως τα μπισκότα σοκολάτας και τις κρέμες. Σε όλη μου την πορεία έχω απολαύσει την εξαιρετική επικοινωνία με τη γιατρό που με παρακολουθεί. Η υποστήριξή της και τα όσα μου έμαθε θεωρώ ότι είναι καθοριστικά για μένα. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα ξαναπάρω ποτέ τα κιλά που έχασα, γιατί βλέπω ότι έχει αλλάξει η διατροφική μου συμπεριφορά»

Ειρήνη 32 ετών, Απώλεια: 40 κιλά, Διάρκεια: 10 μήνες
Testimonial female

«Με τη μέθοδο Eurodiet έχασα αρχικά 17 κιλά σε 3 μήνες. Είχα πάρει τα κιλά και δεν μπορούσα να τα χάσω λόγω κατάθλιψης που είχα εξαιτίας μιας παλίνδρομης κύησης. Τα έχασα ευχάριστα και με την αίσθηση της ικανοποίησης κάθε μέρα που έβλεπα τη διαφορά στο σώμα μου. Μετά την απώλεια των 22 κιλών (στους 5 μήνες) αγόρασα ρούχα που παλιότερα δεν μπορούσα να φορέσω. Αισθάνθηκα νεότερη. Να αναφέρω επίσης, ότι ο άντρας μου έχασε 20 κιλά, ένας φίλος μας 45(!) και όποιον άλλο σύστησα στον γιατρό μου και συνεργάτη της Eurodiet Med έχασε όλα τα κιλά και ακόμα και μετά από χρόνια τα διατηρούν, ακολουθώντας τις πολύτιμες συμβουλές του».

Γεωργία, Απώλεια: 22 κιλά, Διάρκεια: 5 μήνες
Testimonial female

«Ήμουν στην κυριολεξία μια ζωή παχύσαρκη, έχω δοκιμάσει διάφορα. Κάποιες δίαιτες είχαν μικρό αποτέλεσμα, κάποιες ήταν κουραστικές και για κάποιες δεν το είχα πάρει εντελώς απόφαση και με την πρώτη δικαιολογία τα παράταγα. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή της συγκεκριμένης μεθόδου σε μένα έπαιξε η ιατρική παρακολούθηση, αλλά και μια φίλη μου που την είχε κάνει και είχε κυριολεκτικά μεταμορφωθεί. Το αποτέλεσμα με τη Eurodiet φάνηκε από την πρώτη στιγμή, μιας και τα πολλά κιλά φεύγουν εύκολα και ανώδυνα στην αρχή. Μετά έχεις συνηθίσει και είναι όλα πιο εύκολα και απλά. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, η αίσθηση της πείνας χάθηκε και από κάποια στιγμή και μετά δεν υπάρχει καν στο μυαλό σου, αλλά ούτε και στο στομάχι σου. Αυτό που έμαθα με τη μέθοδο Eurodiet είναι να προσέχω και να αγαπώ τον εαυτό μου, να έχω μια διατροφή σωστή και πλέον έχει αλλάξει η γεύση μου. Ξέρω να τρώω τα πάντα, ποιοτικά όμως σωστά. Έμαθα πολλά μυστικά και λεπτομέρειες που δεν μπορούσα να φανταστώ καν ότι υπάρχουν, αλλά και το πόσο ποιοτικά αλλάζουν την υγεία μου προς το καλύτερο. Η εφαρμογή ήταν πολύ εύκολη για μένα, τα προϊόντα είναι πολύ γευστικά, ειδικά τα γλυκά που είναι και πρακτικά για να τα έχεις μαζί σου, όποια δουλειά και αν κάνεις, όπου και αν βρίσκεσαι. Η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ. Έχω περισσότερη ενέργεια, περισσότερη διάθεση και σιγά σιγά περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχω δει αλλαγές γύρω μου και μέσα μου και έξω μου. Με τη μέθοδο Eurodiet, γλιτώνεις χρόνο στην προετοιμασία του κάθε γεύματος. Επιπλέον, δεν νιώθεις πείνα, κάτι που σε βοηθά να συνεχίσεις. Η μέθοδος είναι αποτελεσματική και κυρίως βελτιώνει την υγεία. Έχω χάσει 35 ολόκληρα κιλά –ποτέ δεν το φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να γίνει, έχουν περάσει 2 χρόνια και έχω μείνει σταθερή, κυριολεκτικά χωρίς καν να το προσπαθώ, απλά τρώω όπως μου έμαθε ο γιατρός μου, κυριολεκτικά τα πάντα και το χαίρομαι!»

Γεωργία 32 ετών, Απώλεια: 35 κιλά
Testimonial female

«Την πρώτη φορά που μίλησα στο γιατρό μου για τη Eurodiet ζύγιζα 89 κιλά. Τα πολλά κιλά μου οφείλονταν σε κακές διατροφικές συνήθειες, δύο εγκυμοσύνες και καθόλου άσκηση. Μαζί με την υποστήριξη του γιατρού μου, τη βοήθεια του συμβούλου μου και λίγη άσκηση, έχασα 27 κιλά! Έχω πλέον τελειώσει το πρόγραμμα εδώ και 16 μήνες και έχω καταφέρει να διατηρήσω τα κιλά μου με ευκολία. Νιώθω φανταστικά, πλέον έχω την ενέργεια να παίζω με τα παιδιά μου, να φοράω τα ρούχα που φορούσα παλιά. Έχω αποκτήσει ξανά αυτοπεποίθηση να κάνω οτιδήποτε έκανα και παλιότερα! Η Eurodiet μου άλλαξε τη ζωή και μπορεί να αλλάξει και τη δική σου!»

Δόμνα 31 ετών, Απώλεια: 27 κιλά
Testimonial female

«Όταν άκουσα πρώτη φορά για το πρόγραμμα Eurodiet, ήμουν 87 κιλά και πολύ δυσαρεστημένη με την υγεία και την εμφάνισή μου, ήμουν έτοιμη για μια αλλαγή και όπως αποδείχθηκε, αυτό το πρόγραμμα ήταν τέλειο για μένα και τον τρόπο ζωής μου. Πάντοτε δυσκολευόμουν να διατηρήσω μια ισορροπημένη δίαιτα και ένα πρόγραμμα άσκησης και λόγω δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων δεν έβρισκα ποτέ το χρόνο και την ενέργεια να ψάξω πού έκανα λάθος. Αυτό είναι το καλό με τη Eurodiet, ουσιαστικά μου έμαθε πόσο σημαντική είναι η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση ώστε να διατηρώ ένα υγιές βάρος. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να ακολουθώ τις οδηγίες για το τι να τρώω και οι απαιτήσεις σε άσκηση είναι πολύ μικρές, οπότε δεν χρειάστηκε να αλλάξω ριζικά την καθημερινότητά μου. Με τη στήριξη του γιατρού μου και της υπόλοιπης ομάδας της Eurodiet Med έχασα 22 κιλά σε 5 μήνες. Αφού τελείωσα τη δίαιτα, έχω καταφέρει να ισορροπώ τους πειρασμούς με έναν πιο υγιή τρόπο ζωής και αυτό έχει οδηγήσει στο να γίνω ένας πολύ πιο χαρούμενος άνθρωπος».

Ναταλία, Απώλεια: 22 κιλά
Testimonial female

«Περίπου 10 χρόνια πριν, είχα διαγνωστεί με μείζονα κατάθλιψη και πρόβλημα άγχους. Από τη χρήση αντικαταθλιπτικών και επειδή κάποιες μέρες αισθανόμουν πολύ άρρωστη για να βγω από το σπίτι ή ακόμα και να σηκωθώ απ’ το κρεβάτι, άρχισα να παίρνω πολύ βάρος. Εφαρμόζω τη μέθοδο Eurodiet εδώ και 8 μήνες και έχω χάσει σχεδόν 40 κιλά. Ο γιατρός της Eurodiet μου δίνει άπειρη υποστήριξη και βοήθεια σε όλες μου τις ερωτήσεις και τις ανάγκες. Γνωρίζοντας ότι έχω ένα γιατρό να παρακολουθεί την υγεία μου και να μου δίνει συμβουλές στην πορεία του προγράμματος, είμαι βέβαιη πως είμαι στο σωστό δρόμο. Η μέθοδος Eurodiet μου έχει ξαναδώσει την αυτοπεποίθησή μου, το να μπαίνω σ’ ένα μαγαζί ρούχων και να ξέρω ότι τα ρούχα θα μου μπαίνουν είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα. Νιώθω βέβαιη ότι θα μπορέσω να συνεχίσω τις υγιείς διατροφικές συνήθειες που μου έμαθε η μέθοδος και δε θα ξαναπάρω το βάρος που έχασα. Αυτή τη στιγμή ζυγίζω λιγότερο από όσο ζύγιζα 12 χρόνια πριν. Η ζωή μου και η υγεία μου έχουν βελτιωθεί δραματικά χάρη στη Eurodiet Med».

Κατερίνα, Απώλεια: 40 κιλά, Διάρκεια: 8 μήνες
Testimonial female

«Ήξερα ότι είχα πάρει βάρος αλλά δεν το παρακολουθούσα, είχα ανέβει 17 κιλά σταδιακά μέσα στα τελευταία 4 χρόνια. Έκανα δικές μου δίαιτες και παρόλο που ήμουν σε φόρμα και ασκούμουν τακτικά, δεν έβλεπα αποτέλεσμα. Η μέθοδος Eurodiet με βοήθησε να χάσω τα κιλά που ήθελα μέσα σε μόλις 5 εβδομάδες! Πιστεύω ότι η επιτυχία του βασίζεται στα εξής σημεία κλειδιά:

  • Τα νόστιμα και εύκολα γεύματα που με βοήθησαν να μην παρασύρομαι από πειρασμούς.
  • Η υποστήριξη και η εκπαίδευση πάνω στη σωστή διατροφή.
  • Η σοβαρή ιατρική παρακολούθηση που μου επέτρεψε να χάσω το βάρος με ασφάλεια.

Έχασα το περιττό βάρος και το πιο σημαντικό, βελτίωσα την ποδηλασία μου δραστικά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Eurodiet Med!»

Στέλλα 41 ετών
Testimonial male

«Μια τυχαία συνάντηση με ένα γιατρό που εφάρμοζε τη μέθοδο ήταν καθοριστική. Αποφάσισα να δοκιμάσω και αυτό. Δεν ξέρω τι με ώθησε. Η σιγουριά στα λόγια του; Η ασφάλεια ότι θα με παρακολουθεί γιατρός; Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα αρχικά για το αν θα τα καταφέρω, γιατί είχα κάνει κι άλλες προσπάθειες παλαιότερα χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Από την πρώτη εβδομάδα όμως, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται, με τη Eurodiet κάθε αμφιβολία εξαφανίστηκε. Ικανοποίησα όλες τις διατροφικές ανάγκες μου από την αρχή. Όλα τα προϊόντα είναι πολύ νόστιμα κι επειδή είμαι και λάτρης του γλυκού, έτρωγα και πολλά γλυκά χωρίς τύψεις. Αυτό τα λέει όλα! Έχασα τα κιλά που ήθελα – 23 κιλά σε έξι μήνες- με έναν ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο και κυρίως χωρίς στερήσεις. Το πιο σπουδαίο για μένα: έχουν περάσει 10 μήνες και έχω καταφέρει είμαι και 2 κιλά πιο κάτω. Νομίζω ότι άλλαξε το σώμα μου, ο μεταβολισμός μου, ο τρόπος ζωής μου. Όποιος επισκεφτεί ένα γιατρό που εφαρμόζει τη μέθοδο Eurodiet και μιλήσει μαζί του, θα καταλάβει τι σημαίνει να ασχολείται σοβαρά κάποιος μαζί σου. Δεν είναι απλή ιστορία αυτό. Όταν ξεκίνησα τη Eurodiet και είδα τον τρόπο που διαχειρίστηκαν εμένα και το πρόβλημα του βάρους μου, ένιωσα ότι αξίζει να προσπαθήσω σοβαρά, γιατί κάποιοι με αντιμετώπιζαν σοβαρά. Όσο γι’ αυτόν που ξεκινά τώρα Eurodiet ή το σκέφτεται, ένα έχω να πω: άργησε!»

Χρήστος 53 ετών, Απώλεια: 23 κιλά, Διάρκεια: 6 μήνες
Testimonial male

«Ξεκίνησα τη μέθοδο Eurodiet ακριβώς πριν από 2 χρόνια. Από τότε και για πολλά χρόνια ακόμα πιστεύω, αυτή τη μέρα θα τη γιορτάζω καλύτερα και από την ονομαστική μου εορτή! Είχα δοκιμάσει κάποιες δίαιτες, όμως τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Έχανα κάποια λίγα κιλά, μετά κόπων και βασάνων, τα οποία όμως με την πρώτη παρασπονδία επανέρχονταν. Το εκπληκτικό με τη μέθοδο Eurodiet, είναι ότι χάνεις κιλά εύκολα και το σημαντικότερο ότι τα διατηρείς!

Το εντυπωσιακό είναι ότι το αίσθημα της στέρησης, όσο και το αίσθημα της πείνας εξαφανίστηκαν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Έφτασα μάλιστα στο σημείο να πω «μα καλά και άλλο γεύμα; Κι άλλο θα φάω;». Τα πέντε γεύματα την ημέρα, πραγματικά υπερκάλυπταν τις ανάγκες μου. Τα γεύματα μου άρεσαν πάρα πολύ. Είναι όλα γευστικότατα και τα περισσότερα από αυτά πολύ πρακτικά. Ένα σημαντικό πρόβλημα στις δίαιτες είναι η προετοιμασία του γεύματος όταν βρίσκεσαι στη δουλειά. Τα περισσότερα προϊόντα Eurodiet, πραγματικά σου λύνουν τα χέρια. Τα γλυκά προϊόντα είχαν κερδίσει την εκτίμησή μου, ιδιαίτερα οι μπάρες σοκολάτας. Είκοσι ολόκληρα κιλά έφυγαν από πάνω μου! Δεν ένιωσα καθόλου να επιβαρύνεται ο οργανισμός μου. Ίσα ίσα που η επίδραση της δίαιτας ήταν θετική, τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του γιατρού, στον οποίο έκανα εξετάσεις αίματος κατά τη διάρκεια της δίαιτας, ο οποίος μου είπε «αγόρι μου, οι εξετάσεις αυτές είναι μωρού παιδιού». Στην πορεία της εφαρμογής έμαθα πώς να κάνω σωστούς συνδυασμούς τροφών, ποιες τροφές μου κάνουν καλό και ποιες όχι. Τέλος, η μέθοδος αυτή, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να μάθω να διαχωρίζω την πείνα την πραγματική, από την «εγκεφαλική». Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ. Έχω περισσότερες ανάσες με αποτέλεσμα να έχω και περισσότερη ενέργεια. Δεν θα σταθώ τόσο στις σωματικές αλλαγές, οι οποίες είναι εκπληκτικές, όσο στις ψυχολογικές. Έχω αποκτήσει πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση, έχει ανέβει η διάθεσή μου και έχω αγαπήσει τον εαυτό μου. Ευχαριστώ, Eurodiet!»

Λευτέρης 30 ετών
Testimonial male

«Τα τελευταία 10 χρόνια το μόνο που είχα καταφέρει ήταν να ξοδέψω αρκετά χρήματα για να αδυνατίσω, αλλά μετά μερικούς μήνες ήμουν ξανά πάνω από 130. Λες και κάτι, κάποιος με ήθελε εκεί. Στην πιο αποτελεσματική προσπάθεια που είχα κάνει κατάφερα να χάσω 15 κιλά, αλλά ένιωθα τόσο μεγάλη αδυναμία και κούραση που δεν μπόρεσα να συνεχίσω. Τα πήρα πίσω σε ενάμιση μήνα, 135 κιλά! Τόσα ήμουν όταν ξεκίνησα Eurodiet. Με την καθοδήγηση του ιατρού μου, μπαίνοντας σε πιο ήπιο πρόγραμμα από αυτά που ακολουθούσα μέχρι τότε, έφτασα 85,4 κιλά. Σε οκτώ μήνες! Συνολική απώλεια 49,6 κιλών. Η παρουσία και η υποστήριξη του γιατρού μου έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο. Ο επιστημονικός έλεγχος των αποτελεσμάτων, οι επιστημονικές εξηγήσεις του γιατί και του πώς πρέπει να τρώω από εδώ και στο εξής, θεωρώ ότι έχουν αλλάξει τον τρόπο που βλέπω τη διατροφή για πάντα.

Προσωπικά μου προσέφερε τεράστια αλλαγή στη ζωή μου πάντα προς το καλύτερο. Βελτίωσα την υγεία μου, την εξωτερική μου εμφάνιση, μπορώ να συμμετέχω σε όποια κοινωνική δραστηριότητα επιθυμώ χωρίς να αισθάνομαι άσχημα για το σώμα μου, χωρίς να έχω τη δυσκολία των παραπανίσιων κιλών που δεν μου επέτρεπαν να κάνω πράγματα απλά για κάθε άνθρωπο, που το βάρος του είναι ρυθμισμένο σωστά. Αυτό που αισθανόμουν κατά τη διάρκεια της δίαιτας ήταν βαθιά ικανοποίηση αφού έβλεπα ότι η προσπάθειά μου αποφέρει καρπούς. Η μείωση των κιλών από μήνα σε μήνα ήταν αισθητή και αυτό μου έδινε κουράγιο να συνεχίσω την προσπάθειά μου. Ένα από τα πλεονεκτήματα της δίαιτας με προϊόντα Eurodiet είναι η διατήρηση της μυϊκής μάζας του σώματος στα επίπεδα που ήταν αυτή πριν από την έναρξη της δίαιτας. Μεταβολικά αυτό σημαίνει ότι οργανισμός μου έχει τις ίδιες ανάγκες θερμίδων με αυτές που είχε όταν ήμουν πολύ περισσότερα κιλά. Αυτή τη στιγμή με ισορροπημένη διατροφή συντηρώ τα κιλά που έχασα»

Παναγιώτης 37 ετών, Απώλεια: 44 κιλά, Διάρκεια: 8 μήνες
Testimonial male

«Ξεκίνησα τη μέθοδο Eurodiet γνωρίζοντας ότι έπρεπε να κάνω κάτι για το βάρος μου. Ίσως να βρισκόμουν σε άρνηση σχετικά με το πόσο βάρος έπρεπε και μπορούσα να χάσω, αλλά το ιατρικό check up στην αρχή του προγράμματος μου με έκανε να δω πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση της υγείας μου και πόσο πολύ χρειαζόμουν μία μέθοδο σαν τη Eurodiet. Ξεκίνησα και γρήγορα είδα τα αποτελέσματα. Μετά από 16 ημέρες είχα χάσει σχεδόν 8 κιλά και μετά από 35 ημέρες η συνολική απώλεια βάρους είχε φτάσει στα 13,7 κιλά! Κατά τη διάρκεια της μεθόδου Eurodiet έχασα 22 κιλά. Εξίσου ευχάριστες ήταν οι υγιείς αλλαγές στο σάκχαρό μου και τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα. Ολοκλήρωσα το πρόγραμμα με ένα πιο υγιή οργανισμό και πλέον ξέρω πώς να τρώω σωστά και να διατηρώ έναν υγιή τρόπο ζωής!»

Σταύρος 32 ετών, Απώλεια: 22 κιλά
Testimonial male

«Είχα πάντα κοιλιά και ζύγιζα ως παιδί περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Όλη η ενήλικη ζωή μου ήταν ένα συνεχόμενο πρόγραμμα δίαιτας με αποτέλεσμα το «φαινόμενο γιο-γιο». Όποτε κατάφερνα να χάσω 10 κιλά, έπαιρνα 15 κιλά πίσω! Μια χρονιά μάλιστα, έχασα 5 κιλά και ξαναπήρα μετά τα Χριστούγεννα 10 κιλά. Κάθε χρόνο συνεχιζόταν το ίδιο. Οι φίλοι και οι γνωστοί μου με πείραζαν. Μια φορά αποφάσισα να πάω με μία ομάδα πεζοπορίας για μία μεγάλη διαδρομή πολλών χιλιομέτρων και στη μέση περίπου της πεζοπορίας έπρεπε να μεταφερθώ άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο με φλεγμονή στον αριστερό αστράγαλο. Ο εφημερεύων γιατρός μου είπε, «με αυτό τον πόνο δεν θα περπατήσεις ούτε ένα μέτρο ακόμη, αλλά ειλικρινά, με τέτοιο σωματότυπο, θα πρέπει να είσαι περήφανος που κατάφερες να περπατήσεις και αυτή την απόσταση». Αυτό έμεινε χαραγμένο στο μυαλό μου, τα πάντα ήταν ξεκάθαρα για μένα πλέον! Αλλά πώς θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω; Κατά σύμπτωση, έμαθα για τη μέθοδο Eurodiet, έκανα μεγάλη έρευνα και αποφάσισα να τη δοκιμάσω.

Τι ήταν σημαντικό για μένα:

  • Γίνεται μόνο κάτω από ιατρική παρακολούθηση.
  • Δε νιώθεις πείνα (φάσεις 1 και 2). Το μόνο που μπορώ να πω σ’ αυτό το σημείο είναι πως αυτό είναι πραγματικά απίστευτο!
  • Τα όριά μου (κατά τη διάρκεια της δίαιτας) ήταν ξεκάθαρα. Πάντοτε ήξερα τι επιτρεπόταν να φάω και τι όχι. Χρειαζόμουν ένα τέτοιο σύστημα γιατί διαφορετικά έμπαινα σε πειρασμό να «κλέψω» στη δίαιτα.
  • Μπορείς να προσθέσεις αλατοπίπερο και καρυκεύματα στο φαγητό, όπως έχεις συνηθίσει.
  • Συνεχόμενη παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας.
  • Υπάρχουν φαγητά που μπορείς να ετοιμάσεις πολύ γρήγορα (ιδανικό όταν είσαι εργαζόμενος).

Πραγματικά δεν έχω λόγια! Τώρα ζυγίζω 75 κιλά, κατάφερα να χάσω 42 κιλά και ακολουθώ τη φάση 4 για περισσότερους από 4 μήνες. Με τη μέθοδο Eurodiet άλλαξα τις διατροφικές συνήθειες που είχα για περισσότερα από 12 χρόνια. Δεν μπορεί τίποτα να περιγράψει το συναίσθημα του να ζυγίζεις 40 κιλά λιγότερα, εκτός από τη λέξη “συγκλονιστικό”. Ανεβαίνω σκαλοπάτια, σηκώνω κουτιά, δένω τα παπούτσια μου, όλα τα μικρά καθημερινά πράγματα στη ζωή μπορούν και πάλι να γίνουν εύκολα και φυσιολογικά. Ευχαριστώ, !»

Αλέξης 39 ετών, Απώλεια: 40 κιλά
Testimonial male

«Όταν πρωτοξεκίνησα τη μέθοδο Eurodiet ζύγιζα 76 κιλά, με ένα ΔΜΣ στα 29.9. Ήμουν 22 χρονών. Το σοκ του πόσο πολύ βάρος είχα πάρει ήταν τόσο μεγάλο και δεν είχα ιδέα πώς συνέβη! Μετά τα κατάλληλα τεστ, ο γιατρός μου με έβαλε στο πρόγραμμα και ο καταπληκτικός γιατρός της Eurodiet Med μου είπε τι μπορώ να περιμένω από τη μέθοδο. Μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες είχα χάσει 8 κιλά και ένιωθα καταπληκτικά! Η μεζούρα στη μέση, στους γοφούς και την κοιλιά έδειχνε πολύ μικρότερα νούμερα επίσης. Όχι μόνο ευχαριστιόμουν το φαγητό, αλλά έβρισκα τον εαυτό μου να θέλει να συνεχίσει το πρόγραμμα. Μέχρι το τέλος της φάσης 4 είχα χάσει συνολικά 18 κιλά! Η μέθοδος Eurodiet άλλαξε τη ζωή μου. Μου έμαθε πώς πρέπει να τρώω! Χάρη σε αυτό το πρόγραμμα δε χρειάζεται πλέον να ανησυχώ μήπως γίνω υπέρβαρη ποτέ ξανά!»

Κωνσταντίνος 23 ετών, Απώλεια: 18 κιλά
Testimonial male

«Είμαι ένας άντρας 61 ετών. Όταν άκουσα πρώτη φορά για τη μέθοδο Eurodiet από ένα φίλο μου, αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν ότι η Eurodiet προσφέρει ιατρική υποστήριξη. Σίγουρα ακουγόταν σαν ένα διαφορετικό και σοβαρό πρόγραμμα. Με τα χρόνια είχα σταδιακά πάρει περισσότερο βάρος, οι επισκέψεις μου στο γυμναστήριο ήταν σπάνιες μέχρι που τελικά το σταμάτησα. Ήμουν 112 κιλά όταν άρχισα τη μέθοδο. Το φαγητό είναι πραγματικά νόστιμο. Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα ροφήματα Eurodiet, τα οποία έφτιαχνα με φρέσκες φράουλες. Έχασα 17 κιλά και έχω πολλή ενέργεια. Πιστεύω πως η νυχτερινή μου άπνοια έχει επίσης βελτιωθεί. Χάρη στη μέθοδο Eurodiet έχω επαναδιαμορφώσει τις διατροφικές μου συνήθειες, τόσο στην ποσότητα όσο και στην ποιότητα και έχω διατηρήσει το βάρος μου για περισσότερο από ένα χρόνο από τη στιγμή που τελείωσα τη μέθοδο!»

Γιάννης 61 ετών, Απώλεια: 17 κιλά