Υλικά για 6 μερίδες:
½ μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μέτριο αβοκάντο, ώριμο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. σκόρδο σε σκόνη
λίγο αλάτι
πιπέρι
1 κ.γλ. λεμόνι
κόλιανδρος φρέσκος για άρωμα
Εκτέλεση συνταγής:
Καθαρίζετε το αβοκάντο.
Σε ένα μπλέντερ χτυπάτε το αβοκάντο, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και το λεμόνι.
Προσθέτετε σταδιακά το ελαιόλαδο για να αποκτήσει το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
Διατροφική Συμβουλή:
Συνοδεύστε το αλμυρό σας σνακ Eurodiet (στο δεκατιανό ή στο απογευματινό) με 2 κ. σούπας από το ντιπ αβοκάντο. Ιδανικές επιλογές αποτελούν τα κριτσίνια με τομάτα ή τα μίνι κράκερ με σουσάμι.